ارسال پاسخ  ارسال موضوع  
صفحات (2): « نخستین [1] 2 بعدی > آخرین »
1 نظر - 5 میانگین   بچه ها از باخت شما ناراحت نيستيم
نویسنده متن
shahab-d
Junior Member
**

گروه: Registered
تاریخ نام نویسی: ارد ۱۳۸۷
وضعیت: آفلاین
شهرت: 0
ارسال: #1
بچه ها از باخت شما ناراحت نيستيم

ما هواداران سپاهان از باخت ناجوانمردانه ي شيرمردان فوتبال ايران (سپاهان) ناراحت نيستيم
مگر يك تيم چقدر توان دارد ؟
مقابل 4 داور پرسپوليسي ، 7 دقيقه وقت اضافه ، 7 تا كارت زرد اشتباه و گل آفسايد باختيد نه مقابل پرسپوليس .
از اول فصل تا به حال براي 5 جام جنگيديد و 49 بازي كرده ايد .
در مقابل فدراسيون فوتبال كه ضد شما بود جنگيديد . مقام دوم شما را تبريك مي گوييم . ان شا

شهاب د
http://www.shahabsoft.blogfa.com
۲۹-۲-۸۷ ۰۲:۲۸ صبح
بازدید از تارنمای نویسنده نمایش تمام ارسال‌های نویسنده نقل‌قول از این ارسال هنگام پاسخ دادن
mdpisfir
Member

تاریخ نام نویسی: اسف ۱۳۸۶
ارسال: #2
RE: بچه ها از باخت شما ناراحت نيستيم

اول همه بايد شكر خدا رو بجا آورد.
دوم پيروزي امروز پرسپوليسي ها رو بهشون تبريك مي گم.ظواهر بازي استحقاق اونا رو براي پيروزي نشون مي داد.
نمي دونم الان تو چه حالي هستيد شايد مثل من بعد بازي ناراحت بوديد.اونقدر مطلب زياده كه نمي دونم از كجا بگم.به هر حال اميدوارم به خاطر يه تك بازي آخري اعصاب خودتون رو خورد نكرده باشيد.به اين فكر كنيد كه تيم شايسته ما چه فصل مشكل و مشقت باري رو سپري كرد.به كل نگاه كنيد تا ناراحتي هاتون تسكين پيدا كنه.خودتون رو درگير نتيجه اين بازي آخر نكنيد.از بازيكنان تيم،لوكا و ابراهيم زاده گرفته تا ويرا و قنبري از مجيد بصيرت تا آقاي ساكت بايد از همه تشكر و قدرداني كرد.قطعاً هر انسان منصفي قبول داره كه ما امسال بدترين و پيچيده ترين فصل يه تيم فوتبال تو ايران رو سپري كرديم.قهرماني شايد خوب باشد ولي مهمتر از همه تجربياتي هستش كه از ماي تماشاگر تا كليت تيم كسب كردند.به اين توجه كنيد كه ما تقريباً ‌تو كل فصل هميشه مصدوم داشتيم و خيلي كم پيش اومد كه تيم كامل مون تو زمين بازي كنه.به اين توجه كنيد كه ما دو جام آسيا رو حضور داشتيم.يه جام حذفي قهرمان شديم و كاملاً ‌قهرمانانه ليگ رو به انتها رسونديم.ركورد بيشترين بازي يه تيم ايراني تو يه فصل رو شكستيم.كاري كه تا به حال هيچ تيمي تو ايران نكرده بود.به اين توجه كنيد كه همه اين افتخارات رو بازيكنان و كادر تيم همه آفريدند.بيرون گود نشينيم و تمام كاسه كوزه ها رو سر تيم بشكنيم.اگه اون آدم لعنتي اون كار رو تو ورزشگاه فولادشهر نمي كرد شايد ما از هفته ها قبل قهرمان شده بوديم.
مي دونيد بيشتر از همه چيه اين باخت براي من نارحت كننده خواهد بود.اظهار نظر هاي غير منصفانه خيلي از فوتبال دوستان ايراني.خوب ما مي دونيم كه خيلي ها دوست ندارند كه ما تو فوتبال ايران باشيم.دوست دارن همون رقابت سنتي بين استقلال و پرسپوليس وجود داشته باشه.وقتي من مي بينم گزارشگر شبكه خبر قبل از شروع بازي با صبا باتري به قطبي مي گه قدر اين دو بازي رو بدونيد من آتيش مي گيرم.مي گم خدايا مگه ما حق اين رو نداريم كه قهرمان باشيم.چرا جو فوتبال ما اينقدر بده كه مي خوان ما رو نابود كنند.مگه ما جلوي كسي رو گرفتيم.مگه ما خارج فوتبال اين مملكت هستيم.اگه افتخاري هست خب واسه مملكتمونه.آره من از اظهار نظر هاي اينچنيني خيلي ناراحتم.ما ديديم كه چطور توي برنامه هاي مختلف به ما بي محلي شده.هيچ كس رو توي اين مملكت نديدم كه از صميم قلب از موفقيت هاي ما اظهار رضايت كنه.همه در لفافه اي از چاپلوسي بوده.من وقتي امروز شنيدم كه عادل و مزدك مي گن با اين نتيجه چيزي از شايستگي هاي سپاهان كم نشده خيلي ناراحت شدم.كاش اينا واقعا ً ‌از ته قلب گفته مي شد.به خدا خيلي سخته كه ما اينقدر مظلوميت رو تحمل كنيم.به خدا قسم سراپاي اون ايراني رو مي بوسم كه واقعاً از موفقيت هاي سپاهان منصفانه حرف بزنه.
آره ما مظلوميم.كسي تو تلويزيون ، روزنامه ها و خيلي جاهاي ديگه ما رو دوست نداره.
به هر حال دوستان، ما سپاهاني ها بايد قدر تيم مون و هوادارهاش رو بدونيم.بايد تحمل هر نك و نيشي رو داشته باشيم.چون ما با بقيه ايراني ها فرق داريم.بهتر بگم از بقيه ايراني ها متمايزمون كردن.چون تيم مون بارها قهرمان شده.چون بارها قهرماني رو از چنگ سرخابي ها در آورديم جدامون كردن.بديم.مي گن تو اصفهان هميشه مشكل داريم.چرا قبل از اين قهرماني ها اين مشكلات رو نداشتيم.همون مثل معروف:قطار رو وقتي در حركته سنگ بهش مي زنن.آره تا 8-9 سال پيش ما تو فوتبال ايران مدعي نبوديم.به همين خاطر هوادارهامون هم مشكلي نداشتن يا شايد بهتره بگم داشتن ولي اهميتي نداشت.انقدر ضعيف بوديم كه توانايي ايستادگي جلوي سرخابي ها رو نداشتيم.خب پس نيازي به دستاويز قرار دادن رفتار تماشاگرهاي اصفهاني نبود.اما وقتي مدعي شديم تماشاگرهاي اصفهاني بد شدند.شدند وسيله اي براي متوقف كردن حركت رو به جلوي تيم مون.آره اون موقع ما رو داخل آدم حساب نمي كردن ولي حالا ... .
اما بحث بعد اگه واقع بين باشيم مي بينيم كه قهرماني سپاهان واقعاً‌ خارج از قوانين علت و معلولي جهان مي بود.مگه مي شد تيمي با اون همه مشكلات بياد قهرمان هم بشه؟مگه مي شد يه تيم خسته از تعدد بازي ها، خسته از تعدد سفر، خسته از تعدد فشارهاي روحي بياد و قهرمان بشه؟مگه مي شد يه تيمي كه سرمربي و مربيش رو در وسط فصل از دست داده بياد و قهرمان بشه؟مگه ممكن بود يه تيمي كه از دروازه بان تا مهاجم هاش تقريباً‌ يكي يه بار مصدوميت رو سپري كردن بيان و قهرمان بشن؟نه واقعاً اين دلايل كافي نبود براي محال بودن قهرماني يه تيم؟قطعاً‌ همه ما با هر ميزان ايماني كه به خدا داريم براي موفقيت و قهرماني تيم دعا كرديم.مي تونيم بگيم همه ما بد بوديم و خدا دعاهامون رو مستجاب نكرده؟يا بهتر بگيم اگه مستجاب مي كرد خلاف نظم طبيعت صورت مي گرفت.درسته كه خيلي سخته كه تيمون قهرماني يه فصل به اين سختي را تو آخرين بازيش از دست داد ولي بهتر زياده خواه نباشيم.قبول كنيم همين جايگاه ما از صدها قهرماني با ارزشتر بوده.بيايم و توي اين چند روز كه اين قهرمااني رقيب رو مي خوان مثل پتگ بكوين تو سرمون ميزان تحمل خودمون رو محك بزنيم.
يه مورد آخر رو هم بگم و ختم:اونم اينكه من فكر مي كنم تو بازي امروز ضعف داوري و تعدد كارت هايي كه به بازيكناي ما داد روحيه جنگندگي تيم رو كشت و نتيجش زير توپ زدن در نيمه دوم بود.اگه داور خوب و حرفه اي مي بود و واقعاً‌ مي خواست قوانين رو اجرا كنه مي تونست با اخراج يكي از بازيكنان ما جلوي بازي به ظاهر پر خطاي ما رو بگيره ولي چرا دائم كارت زرد داد؟غير ا اين بود كه مي خواست ترس گرفتن چندين كارت قرمز رو بندازه تو دل بچه هاي ما؟داور قانون داوري رو اجرا كرد ولي بازي رو نخواست به سمت يه بازي منصفانه مديريت كنه.چرا نيمه دوم حاج صفي محو شد؟غير از اين بود كه داور بهش كارت زرد داد و با كوچكترين برخورد به سمتش مي دويد.دست آخر هم بازيكن پرسپوليس رو اخراج كرد براي شيره ماليدن سر ملت.آيا واقعاً‌ نيمه دوم 7 دقيقه وقت اضافه داشت؟آيا داور يه دقيقه آخر بازي بعد گل رو گرفت؟يا از ترس افزايش درگيري ها سوت بازي رو زد.همه چيز رو مي سپاريم به خدا.منكر بازي بد تيممون در اين بازي نمي شيم و منكر اين نمي شيم كه تو اين بازي استحقاق برد و حتي تساوي رو نداشتيم ولي آيا از دلايل اين بد بازي كردن كه مختص اين بازي بود هم مي شد چشم پوشيد؟
نمي دونم تونستم با مطالبم ناراحتي تون رو تسكين بدم يا نه؟اميدوارم خيلي زود اين اتفاق رو فراموش كنيد.

http://sepahanema.blogfa.com
محمد از اصفهان
۲۹-۲-۸۷ ۰۳:۵۳ صبح
بازدید از تارنمای نویسنده نمایش تمام ارسال‌های نویسنده نقل‌قول از این ارسال هنگام پاسخ دادن
esfahan_mb
Junior Member
**

ارسال: #3

سلام
باهاون کاملا موافقم
من هم از این باخت ناراحت نیستم.
من همون لحظه که داور 7 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد گفتم سپاهان برای من یه قهرمانه. هر نتیجه ای اتفاق بیفته مهم نیست. چون مشخص بود که همه دست به دست هم داده بودند تا پرسپولیس را قهرمان کنند. که به هدفشون هم رسیدند چون همه قدرت و نفوذ و اختیارات را داشتند.
داور, فدراسیون, سازمان تربیت بدنی و حتی صدا و سیما و مطبوعات.
واقعا برای فردوسی پور متاسفم. امروز هویت واقعی خودش را نشون داد. بیش از 10 بار بحث 6 امتیاز پرسپولیس را مطرح کرد ولی یک بار از 3 امتیاز سپاهان حرفی نزد یک با از اینکه سپاهان یک نیم فصل در خانه بدون تماشاچی بازی کرد حرفی نزد یک بار از غایبان بزرگ سپاهان (محرم و محمود) که اگر در بازی امروز بودند پرسپولیس را به آتش میکشیدند حرفی نزد. یک بار از حجم سنگین بازی های سپاهان در 5 جام مختلف حرفی نزد. ادم اینقدر بی انصاف؟! جوری حرف میزد انگار پرسپولیس صاحب و محق مطلق قهرمانی بود. مهم نیست. هر آدم عاقل و بیطرفی اینا میفهمه که قهرمانی حق سپاهان بود. در این فصل تعداد هفته هایی که تیم سپاهان در صدر جدول نبود به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسید. تعداد هفته هایی که تیم پرسپولیس در صدر جدول بود نیز به تعداد انگشنات یک دست نمیرسید. دیگه اقتدار واینکه کی محق قهرمان بودنه واضحتر از این؟
لازم به گفتن این حرفا نیست. خودتون بهتر میدونین.
از صمیم قلب به همه ی بچه های سپاهان خسته نباشید میگیم و با تمام وجود ازشون تشکر میکنیم. از نظر ما قهرمان واقعی سپاهانه. ما همچنان و حتی بیشتر از قبل به سپاهان افتخار میکنیم.
از دسیت اندر کاران این سایت خواهش میکنیم این تشکر و خسته نباشید گرم ما هواداران سپاهان را به همه بچه های خوب سپاهان مربیان و مدیران زحمت کش تیم منتقل کننید. و بگویید بیش از پیش عاشق و پشتیبان و حامی سپاهان عزیز هستیم.
انشا الله در فصل آینده سرشار از امید و با تلاش و اراده ای قوی و قوی تر و مستحکمتر از قبل با شروعی طوفانی از هفته اول خیز بلندی برای قهرمانی برمیداریم و با کسب قهرمانی با اقتدار کامل جشن میگیریم. و در لیگ قهرمانی آسیا نیز مثل سال گذشته با اقتدار به فینال میرویم و این بار در فینال نیز پیروز میشویم و جام قهرمانی آسیا را نیز به اصفهان می آوریم.
ان شا الله
همیشه حامی و پشتیبان سپاهان بوده ایم هستیم و خواهیم بود
یا علی

۲۹-۲-۸۷ ۰۵:۴۸ صبح
نمایش تمام ارسال‌های نویسنده نقل‌قول از این ارسال هنگام پاسخ دادن
amini_bio
Junior Member
**

تاریخ نام نویسی: فرو ۱۳۸۷
ارسال: #4

کاش ما هم از این داورا داشتیم.

اون صحنه نیمه اول که عمراً نمیتونست پنالتی باشه. ولی فردوسی پور 20 بار گفت پنالتی!!!
محسن حمیدی هم دقیقا توپ باقری را زد.
بعدشم خداییش داور خیلی تحت تاثیر جو قرار گرفته بود.
همون نیمه اول تکل خشنی سمت راست تیم سپاهان رو پا عقیلی رفتند که کم کمش یه کارت زرد داشت. ولی داور اصلاً خطا نگرفت.
از بس به سپاهانیا اخطار داد من همشو یادم نیست.
ولی مثلاً به عماد رضا و هادی جعفری خیلی اخطارای بیخودی بود.
به نظر من که اصلاً نتونست بازی را کنترل کنه.
با این کارتایی که میداد، دیگه به سپاهانیا دل و جرات بازی کردن نمیداد. همه بازیکنا دست به عصا شده بودند که یه بار اخراج نشند.

نکته دیگه این که تموم پرتاب اوت های سپهر حیدری خطا بود. لااقل اوناییش که تصویر در هنگام پرتاب درست نشونش میداد مشخص بود.

گل پرسپولیس هم من شک دارم که آفساید بود یا نبود.

وقت اضافه هم که دیگه جای خود داره.

یه چیز جالب هم بصیرت گفته بود.
گفته بود ما یک چهارم بازی هامونو میزبان بودیم.
ولی پرسپولیس سه چهارم بازیهاشو میزبان بود!!!!!

۲۹-۲-۸۷ ۰۸:۱۵ صبح
eshghesepahan
Member

شهرت: 1
ارسال: #5

اين يك موضئع كاملا واضحه كه قرار نبود اين همه آدم عصباني بريزند تو تهران
هر تور شده بود بايد پرسپوليس قهرمان مي شد.
واقعا مايه آبروريزيه كه يه تيم با اين همه حمايت صداو سيما ، نيروي انتظامي ، سازمان تربيت بدني و........
تازه با ناداوري و 7 دقيقه وقت اضافه كه هر تو حساب مي كني نمي دوني از كجا اومد، قهرمان بشه .
از هواداران مي خوام ناراحت نباشند وجام حذفي تيم و تنها نزارند .
سپاهان عزيز سرافراز باشي

۲۹-۲-۸۷ ۰۲:۲۳ عصر
hosein
Junior Member
**

تاریخ نام نویسی: اسف ۱۳۸۶
ارسال: #6

سلام
فقط اینو بگم که به سپاهانی بودنم افتخار میکنم
چون هوادارایی به این فهیمی و خوبی داره
بازیکنایی به این با غیرتی داره
مدیریتی به این صلابت داره
دست همه سپاهانی ها درد نکنه
ان شا الله که خدا تاوان اشک های هوادارای سپاهان رو ازشون می گیره
واقعا ضربه سختی برای همه ما بود اما هرچی بود تموم شده
باید به فکر آینده باشیم
به فکر قهرمانی ...

قرارمون یادت نره ، ای سپاهان قهرمان ، قهرمانی تو آسیا

این ارسال آخرین بار، ۲۹-۲-۸۷ ساعت ۰۶:۰۴ عصر ویرایش شده است. ویرایشگر: hosein.

۲۹-۲-۸۷ ۰۶:۰۳ عصر
alireza
Junior Member
**

شهرت: 1
ارسال: #7

سلام
من هم با این نظر موافقم. چراکه به نظر من ما بازی و جام را به 11بازیکن قرمز پوش نباختیم ما این دو را به یک عالمه قرمزپوش که انواع و اقسام محرومیت ها و جریمه ها و بد داوری ها و ..... را در حق سپاهان انجام دادند باختیم.
مگر یک تیم وباشگاه چقدر ظرفیت دارد. به علاوه اگر یکی از هدایای میلیونی را که هر روز به قرمز و آبی ها به سپاهانیان می دادند چند هفته قبل از پایان مسابقات سپاهان قهرمان میشد. البته هنوز یک جام دیگر در پیش است و باید به آن فکر کرد. البته ببخشید فکر کردن نداره سپاهان قهرمان جام حذفی است.
به امید موفقیت در جام حذفی و بعد از آن در جام باشگاههای آسیا در سال آینده.

۲۹-۲-۸۷ ۰۶:۵۷ عصر
amini_bio
Junior Member
**

تاریخ نام نویسی: فرو ۱۳۸۷
ارسال: #8

بعد از باخت دیروز داداش 8 ساله من سر به گریه برداشت.
آقای مظفری زاده، آقای علی آبادی پرسپولیسی (که با کمال پر رویی گفته بودید همه کار میکنید که پرسپولیس قهرمان بشه) آقای شاه حسینی بی سواد، مسئولین صدا سیما و سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال، شماها باید جواب این اشک ها را بدید.

۲۹-۲-۸۷ ۰۸:۴۳ عصر
احسان
Junior Member
**

ارسال: #9

بچه ها